VİDEO - Girişimciler Diyarbakır’da buluştu

VİDEO - Girişimciler Diyarbakır’da buluştu
Diyarbakır’da “Girişimcilik Zirvesi” düzenlendi. Zirvede, yeni nesil girişimcilik ve yatırım fırsatları tartışıldı.


TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası’nda (DTSO) düzenlenen “Diyarbakır Girişimcilik Zirvesi”ne DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır, KAGİDER Başkanı Emine Erdem, MetaverseUnion Derneği Başkanı Alphan Manas, Musixen Kurucu Ortağı Çağrı Bozay, Viveka Teknoloji Yatırım’dan Emin Okutan, Arya Women Kurucu Ortağı Münteha Adalı, Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı, Şirket Ortağım Kurucu Ortağı Mehmet Buldurgan katıldı.

girisimcilik-zirvesi-2.jpeg

Zirvede konuşan DTSO Başkanı Kaya, hem Diyarbakır’ın hem de bölgenin sahip olduğu genç ve dinamik iş gücüne dikkat çekti. Genç nüfusla yeni nesil yatırımları ve girişimciliğe önem verilmesi gerektiğini belirten Kaya, “Kuluçka merkezleri, 7/24 çalışma alanları, mentörlük ve teknik danışmanlık destekleri ile iş fikri olan gençleri iş ortamına hazırlıyor, başarılı iş fikirlerini ödüllendiriyor ve yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

ozlem-kulahci.jpeg

Bugün yaptığımız zirvede bu çalışmalarımız kapsamında yaptığımız bir iş” dedi.

girisimcilik-zirvesi-9.jpeg

Dijitalleşme, dijital pazarlama…

Habitat Derneği Başkanı Hazır, “Türkiye toplumunun ve ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi farklı eğitime, programa ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapan Facebook İstasyon’da verilen eğitimlerin başında dijitalleşme, dijital pazarlama, Facebook ve Facebook ürünleri kullanımı ve çevrim içi güvenlik eğitimleri yer alıyor” dedi.
girisimcilik-zirvesi-7.jpeg

Konuşmalardan sonra, “Yeni Nesil Girişimcilik Fırsatları ve İşbirlikleri ve Yeni Nesil Yatırım Fırsatları” konulu iki panel düzenlendi.

Video kısa bir süre sonra yüklenecek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.