VİDEO - Gri kategoride aranan PKK'li Tuncer yakalandı

VİDEO - Gri kategoride aranan PKK'li Tuncer yakalandı
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'ye yönelik operasyonda, 300 bin lira ödülle gri kategoride aranan Semra Tuncer'in yakalandığı anın görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüde örgüt mensuplarının içinde bulunduğu aracın seyir halindeyken bir noktada yavaşlatıldığı ve ardından güvenlik güçlerinin araca doğru yaklaşarak operasyon düzenlenmesi yer alıyor

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince iç güvenlik operasyonları kapsamında Lice ilçesinde PKK/KCK'ye yönelik operasyon düzenlendi.

Örgüt mensuplarının Lice ilçesinden kara yoluyla kent merkezine geçeceği bilgisini alan güvenlik güçleri, plakası belirlenen kırmızı renkli otomobil ile arkasından gelen araç karadan ve İnsansız Hava Araçları (İHA) ile takibe aldı.

Kamera görüntülerinde Diyarbakır il merkezine yaklaşan otomobili durduran ekipler, daha sonra araçtaki arananlar listesinde 300 bin lira ödülle gri kategoride yer alan ve örgütün "Amed" eyaletinden sorumlu "Nirvana" kod adlı Semra Tuncer ile ona yardım ve yataklık ettiği belirlenen 4 kişiyi gözaltına alışı yer alıyor. (AA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.