VİDEO - Hani Belediye Başkanı Lale: 'İlçeye doğalgaz geliyor'

VİDEO - Hani Belediye Başkanı Lale: 'İlçeye doğalgaz geliyor'
Diyarbakır’a bağlı Hani ilçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldi. Lale, “Müracaatımızla Hani’de de sosyal konular yapılacak. İlçemiz 2 yıl içinde doğalgaza kavuşacak” dedi.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Toplantıdan sonra Tigris Haber’e konuşan Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, açıklanan sosyal konut projesinde Hani ilçesinin projede yer almaması üzerine müracaat ettiklerini, olumlu cevap aldıklarını belirterek, “ Sosyal konutlar mağdur insanlarımız için önemli bir proje. Proje açıklandığında Hani ilçesi projede yer almıyordu. Kentin sorunlarıyla ilgilenen eski Bakanımız Mehmet Mehdi Eker beyi aradım ve Hani’nin de bu projeye ihtiyacı olduğunu söyledim. Kendiside sağ olsun ilgilendi ve bizde müracaatımızı yaptık, bu sorun da böylelikle çözüme kavuşmuş oldu” dedi.

lale-tigris.jpg

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale

“2 yıl içerisinde ilçemize doğalgaz gelecek”

Hani ilçesine doğalgazın getirilmesine dair konuşan Lale şunları söyledi: “Hani’de çok önemli projelerimiz var. Bir kısmını hayata geçirdik. Dövizden kaynaklı olarak bazı projeler yapılmadı. Yeniden bu projelerimiz hayata geçirmek için ilgili yerlere başvuru yaptık. Bir kısmını bitirdik bir kısmını da kısa sürede ihaleye sunup Hani’ye istediği en güzel hizmete kavuşturacağız. Bölgedeki yerleşim yerleri için doğalgaz çok önemli. Hani için Sayın Cumhurbaşkanımıza rica ederek durumu anlattık. Kendisine teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı. Bizim doğalgaz isteğimizi yerine getirdi. Hani ilçemiz 2 yıl içinde doğalgaza kavuşacaktır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.