VİDEO - HÜDA PAR seçim startı verdi

VİDEO - HÜDA PAR seçim startı verdi
Geçtiğimiz günlerde 4’üncü Olağan İl Kongresini gerçekleştiren HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, kongrenin ardından İl Birim Başkanları toplantısını yaparak seçim startını verdi.

TİGRİS HABER - Geçtiğimiz günlerde 4’üncü Olağan İl Kongresini gerçekleştiren HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, kongrenin ardından İl Birim Başkanları toplantısını yaparak seçim startını verdi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Ocak ayının 20'sine kadar aday adayı başvurularının devam edeceğini söyledi.

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Aday Tanıtım Programı’nda; Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez ve Eğil Belediye Başkan Adayı Ali Durgunsu olarak açıklandı.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne hazır olduklarını ve Ocak ayının 20'sine kadar aday adaylığı başvurularının devam edeceğini söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayını ve iki ilçenin Belediye Başkan adaylarını belirlediklerini söyleyen Gülsever, diğer ilçelerde belediye başkan aday adaylığı başvurularınınOcak ayının 20’sine kadar devam edeceğini açıkladı.

“Diyarbakır’ımıza güzel hizmetler edeceğimize inanıyorum”

İl Birim Başkanları ile yaptığı toplantı sonrası seçim çalışma startını verdiklerini açıklayan Gülsever, “20 Aralık'ta yaptığımız 4’ncü olağan kongremizden sonra Diyarbakır İl Başkanlığına seçildik. İl Başkanlığına seçildikten sonra İl İdare Kurulu toplantımızı yaptık. Bugün de İl Birim Başkanlarımız ile toplantımızı yapıyoruz. Diyarbakır’ımıza güzel hizmetler edeceğimize inanıyorum. Bu konuda da muvaffak olmamızı Rabbimizden diliyorum. Dün itibariyle Genel Başkanımız tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve iki ilçemizin belediye başkan adayları belirlendi. Bununla birlikte inşallah çalışmalarımızın da startını bugün burada veriyoruz. Bunun da Diyarbakır’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

31 Mart yerel seçimine hazır olduklarını belirten Gülsever, Ocak ayının 20'sine kadar bütün ilçelerde aday adaylığı başvurusunun devam ettiğini söyledi.

Gülsever, açıklamasında son olarak şu cümlelere yer verdi:

“Bununla birlikte Ocak ayının 20'sine kadar vatandaşlarımızın aday adaylığı başvurularını alıyoruz. Seçeceğimiz adaylarla İnşallah 31 Mart seçimlerine kadrolarımızla hazır olduğumuzu, çalışmalarımıza bugün itibariyle başlayacağımızı, halkımıza hizmet edecek belediyeciliği sunmak için el ele vererek güzel çalışmalar yapacağız.”

Bu arada,HÜDA PAR Diyarbakır İl Birim Başkanları şöyle oluştu:

Teşkilat Başkanı: Feysel Yeşil

Siyasi İşler Başkanı: Mehmet Ali Aslan

İnsan Hakları ve Hukuk Başkanı: Av. Süleyman Güler

Eğitim İşleri Başkanı: Yahya Oğraş

Medya Başkanı: İbrahim Furkan

Seçim İşleri ve Yerel Yönetimler Başkanı: Av. M.Ata Yüksel

Kadın Kolları Başkanı: Habibe Günel

Gençlik Kolları Başkanı: Mücahit İleri

Ar-Ge Başkanı: Musab Arasan

Dış İlişkiler Başkanı: Muzaffer Beber

İktisat İşleri Başkanı: Sedat Sevim

Mali ve İdari İşler Başkanı: Ali Yıldız

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Başkanı: Mustafa Şenol

Sosyal İşler Başkanı: İbrahim Bozkurt

Sekreter: Deniz Karakoyun (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.