VİDEO - İkinciyeni.com Diyarbakır’da

VİDEO - İkinciyeni.com Diyarbakır’da
İnternet üzerinden ikinci el otomobil alım-satımının önemli temsilcilerinden ikinciyeni.com Diyarbakır’da bayilik açtı. 2 A Otomotiv Kurucu Ortağı Zuhat Aydın, 20 milyonluk yatırım yaptıklarını söyledi.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Anadolu Grup Çelik Motor Markası olan ikinciyeni.com, 2020 yılında başladığı bayilik sistemine Diyarbakır ile devam etti. 2013 yılında online ihale platformu üzerinden ikinci el araç alım satımına başlayan ikinciyeni.com 14’üncü bayiliğini Diyarbakır’da açtı. 20 milyonluk yatırım ile ikinciyeni.com’u Diyarbakır’a getiren 2A Otomotiv Kurucu Ortağı Zuhat Aydın, Tigris Haber’e konuştu. Aydın, 28 Mayıs’ta düzenlenecek açılış töreni ile faaliyetlerine başlayacaklarını söyledi.

ikinci-yeni.png

‘Kurumsal bir firmayız’

Anadolu Holding güvencesi ile müşterilerine şeffaf ve güvenilir hizmet verdiklerini belirten Aydın, “Kurumsal bir firma oludğumuz için ikinci el araç alım ve satımında şeffaf ve güvenilir hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz isterlerse eğer online ihale platformu üzerinden de satışa sunabiliyorlar. Bu noktada alım düşünen müşterilerimiz de ekspertizi önceden hazırlanmış, tamamı ile ekspertiz taahhüdünün verildiği bir yapıya güvenerek şeffaf bir şekilde alımlarını gerçekleştirebilirler. İlk tepkilerimiz gayet olumlu, ikinci yeni.com zaten bilinip tanınıyor. Diyarbakır’da bunu bilen müşterilerimiz var. Gayet olumlu tepkiler alıyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.