VİDEO - Kasten adam öldürmekten aranan firari, 7 yıl sonra yakayı ele verdi
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, geçmişte işledikleri suçların şüphelisi ve firari durumda olan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalarda, adam öldürme suçundan aranan bir şahıs daha başarılı bir operasyon neticesinde yakalanmıştır.
.jpeg)
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 2012 yılında İstanbul’da atık kâğıt toplama işinde çalışan iki aile arasında, birbirlerinin toplama alanlarına girme gerekçesiyle başlayan ve karşılıklı iki aileden iki kişinin bıçakla yaralanması ile husumete dönüşen olayın devamında Ersin KAYA isimli şahsı Ergani İlçesi Alitaş Mahallesi Karataş Mezrasında başını taşla ezmek suretiyle öldürmekten dolayı hakkında “Kasten Adam Öldürme” suçundan aranan, 7 senedir kimliğini gizleyerek ve sürekli kılık değiştirerek firari durumda olan B.G. isimli şahsın Ergani ilçesi Alitaş Mahallesindeki ikametine geldiği ve burada saklandığı bilgisi alınmıştır.
.jpeg)
Ergani İlçesi Alitaş Mahallesinde belirlenen adreslerde yapılan aramada; köye gelen Jandarma ekiplerini gören B.G. isimli şahıs saklandığı yerden kaçmaya çalıştığı esnada yapılan operasyonla kıskıvrak yakalanmıştır.” denildi.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.