VİDEO - Kılıçdaroğlu yarın Diyarbakır’da

VİDEO - Kılıçdaroğlu yarın Diyarbakır’da
Kılıçdaroğlu, yarın akşam Diyarbakır’a gelecek. Kılıçdaroğlu’nun Başak Demirtaş ve Türkan Elçi’yi de ziyaret etmesi bekleniyor. Milletvekilleri Tanrıkulu ve Tutdere, il başkanı Özel, gazetemizi ziyaret ederek, programla ilgili bilgilendirme yaptı.

TİGRİS HABER - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı netleşti. Kılıçdaroğlu’nun yarın akşam saatlerinde uçakla Diyarbakır’a gelmesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun resmi programı Perşembe günü başlayacak. Kılıçdaroğlu ilk olarak saat 11.00’da Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde partisine katılan üyelere rozet takacak. Saat 13.00’da Divan Otel’de sivil toplum örgütü temsilcisi, muhtar ve iş insanları ile bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu’nun saat 15.00’da da gençlerle bir araya gelmesi bekleniyor.

chp-tigris1.jpg

Demirtaş ile Elçi’ye ziyaret

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun faili meçhul bir şekilde katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi ile tutuklu HDP eski lideri Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı da ziyaret etmesi bekleniyor.

Tigris’e ziyaret

Kılıçdaroğlu’nun yarın yapacağı ziyareti öncesi İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile İl Başkanı Gönül Özel Tigris Haber’i ziyaret etti. CHP heyeti, Genel Yayın Danışmanımız Naci Sapan ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Akengin ile görüştü. Gönül Özel, Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır’da önemli mesajlar vereceğini belirterek, “Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçtiğini söyleyecek” dedi.  CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise, Diyarbakırlıları programa destek olmaya çağırdı. Tanrıkulu, “Kılıçdaroğlu’nun yeni bir mesajı olacak mı?” sorusuna “Türkiye’nin Kürt meselesi güncel bir mesele, ne söyleseniz eskiyor. Genel Başkana bırakmak lazım” diyerek yanıtladı.

chp-tigris2.jpg

Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere de, Diyarbakır’ın CHP ve Türkiye için önemli bir kent olduğunu söyledi. Tutdere, “Genel Başkanımız Diyarbakır ziyareti, Türkiye gündeminde de tartışılıyor. Buradan Diyarbakır kamuoyunu genel başkanımızın vereceği mesajları paylaşmaya davet ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.