VİDEO - 'Koyunlar' operasyonunun 1.2 Milyon TL’lik silahları sergilendi

VİDEO - 'Koyunlar' operasyonunun 1.2 Milyon TL’lik silahları sergilendi
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce hava destekli düzenlenen “Koyunlar” adlı operasyonda ele geçirilen 1.2 Milyon TL’lik silahlar sergilendi

TİGRİS HABER - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce 6 ay süren çalışma neticesinde, işadamı kimliğine bürünerek galericilik, arazi, ihale ve inşaat işleri gibi sektörlerde etkili olan, haksız kazanç elde etmek amacıyla kasten öldürme, yağma, tefecilik, rüşvet, 6136 SKM, ihaleye fesat karıştırma, kasten yaralama ve tehdit suçlarını işleyen ‘Koyunlar’ isimli silahlı suç örgütü, yapılan çalışmalar neticesinde deşifre edildi.

Sözde suç örgüt lideri C.K., polis helikopteri tarafından tespit edilerek tarlada yakalandı. Örgütün yöneticilerinden bir diğeri ise operasyon sırasında evde halının içinde sarılı halde bulundu. 35 şüphelinin yakalandığı operasyonda 29 ruhsatsız tabanca, 7 tüfek, bin 86 fişek, çok sayıda çek, senet ve tapu ele geçirildi.

Operasyona ilişkin şüphelilerin evlerinde, işyerlerinde ve araçlarında yapılan aramaların tamamlanmasıyla ele geçirilen çok sayıda silah, silahlara ait mermi ve paralar Kayapınar ilçesinde bulunan KOM şubede sergilendi. (İHA/Haber Merkezi)

 

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.