VİDEO- Mahalle muhtarı: Ak Parti Gençlik kolları başkanı bizi tehdit etti

VİDEO- Mahalle muhtarı: Ak Parti Gençlik kolları başkanı bizi tehdit etti
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde bazı muhtarlar ile Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı arasında Kaymakamlık binasında gerginlik çıktı. Muhtarlar, gençlik kolları başkanının görevden alınmasını istedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Ergani İlçesi Sökündüzü Mahalle muhtarı Cuma Karataş, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahsun Çelik’in muhtarları tehdit ettiğini iddia etti. Tüm Türkiye’de olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı Ergani İlçesi’nde kutlandı. Ergani İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda ise gerginlik çıktı. İddiaya göre bazı mahalle muhtarları ile Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine gerginlik çıktı.

Soruşturma başlatılsın

Sökündüzü mahalle muhtarı Cuma Karataş, olayı Ak Parti Genel Merkezine bildirdiklerini söyledi.

Yaşanan olayı anlatan Karataş, “30 Ağustos kutlamalarının ardından bayramlaşmak için Kaymakamımız Ahmet Karaaslan’ı makamında ziyaret etmek istedik. Koruması biraz beklerseniz sizi içeri alırım dedi. Bizde çay içmeye gelmedik, biz ziyarete geldik. İsminin Ömer olduğunu öğrendiğimiz koruma ‘Siz çok oluyorsunuz’ dedi. Sonra orada bulunan Ak parti Gençlik Kolları Başkanı Mahsun Çelik çıkıp tehdit etmeye başladı. Sizleri öldürür, sizlerin cesedini 5 yıl kimse bulamaz diye tehdit etmeye başladı. Bizde sen kimsin dedik, oda ‘Ben Ak Parti Gençlik Kolları başkanıyım, küfürde ederim, tehditte ederim’ dedi. Bizde ilçe başkanın var sen ne konuşuyorsun diye tepki gösterdik. bize yine ‘ne il başkanı tanırım, ne ilçe başkanı tanırım. Beni genel merkez atadı. Kimse bana birşey yapamaz. Sizi yok ederim’ diye tahditlere devam etti. Sonra kargaşa başlayınca oradan çıktık. Biz devletimize hizmet için uğraşırken Ergani Ak Parti gençlik kolları böyle yaparsa bizler nasıl Ak Parti ve Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan için halktan nasıl oy isteyeceğiz. 40 muhtar olarak biz bu konunun incelenmesini istiyoruz. Ergani Ak Parti gençlik başkanı Mahsun Çelik ile Ömer denilen şahıslar hakkında soruşturma başlatılmasını talep ederiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.