VİDEO- Mercedes'in ödüllü kamyonları Diyarbakır’da!

VİDEO- Mercedes'in ödüllü kamyonları Diyarbakır’da!
Dünyada beşinci kez yılın en iyi kamyonu ödülünü alan Mercedes-Actros, yeni serisini görkemli bir etkinlikle Diyarbakır’da tanıttı.

Dünyada beşinci kez yılın en iyi kamyonu ödülünü alan Mercedes-Actros, yeni serisini görkemli bir etkinlikle Diyarbakır’da tanıttı.

Mercedes-Benz’in ödüllü yeni Actros serisi Diyarbakır’da sergilendi. Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Gelecek Otomotiv, Mercedes-Benz’in yeni Actros serisini tanıtmak için bir etkinlik düzenledi. İş çevresinin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım etkinliğine kamyon sürücüleri de katıldı. Actros’a yakından ilgilenen müşteriler tam puan verdi.

Mercedes yetkilileri tam kadro katıldı

Öte yandan tanıtım etkinliğine Kamyon Pazarlama Satış Direktörü Alper Kurt, Kamyon satış operasyon grup Müdürü Murat Kızıltan, Kamyon filo satış grup müdürü Yusuf Adıgüzel, Kamyon ürün yönetimi grup müdürü Çağdaş Özen, Kamyon kamu satış grup müdürü Bülent Tarhan, Çekici ürün yöneticisi Can Katipoğlu ve Filo ve büyük müşteri satış koordinatörü Gökhan Sarı katıldı.

Otel odası gibi

Yeni Actros'la ilgili görüşlerini dile getiren müşteriler, "Mersedes bir yıldız tabi, hali başka oluyor. Şoför'ün yaşımı aracın içinde geçtiği için her türlü konfor ve kolaylık var. Rahat yatağı var, aynı otel odası gibi. Çok iyi oldu" dedi. 

Daha ne olsun...

Başka bir müşteri ise, "Ani fren olayı çok önemli. Acil durumlarda kendi kendine fren sistemi devreye giriyor. Ekran ve gögüs olsun çok iyi. Dolapları falan olsun dört dörtlük dizayn edilmiş. Daha ne olsun" ifadelerini kullandılar. 

mersedes2.jpg

Actros – Bir başarı hikayesi

24 Avrupa ülkesinden gelen ticari araç uzmanı gazeteciler, Mercedes-Benz Actros'u beşinci kez yılın en iyi kamyonu seçti. 1997 yılında ilk Actros ile başarı hikayesi başladı. Sonraki nesiller ise rekabette belirleyici olmayı başarabildi. Mercedes-Benz dokuz unvan ile artık uluslararası Truck of the Year (ITotY) jürisinin seçim sürecindeki temel kriteri olan teknolojik gelişim ödülü için savaşta en başarılı marka.

Jüri kurallarına göre unvan, her yıl ekonomiklik, emisyon, emniyet, kullanılabilirlik ve konfor açısından yol taşımacılığı açısından en büyük yenilikle katkı sağlayan kamyona veriliyor. Bu yarışta, Mercedes-Benz Trucks'ın amiral gemisi özellikle iç değerleri ile puan topluyor: Yeniliklerin büyük bir kısmı sürücüleri, müşterileri ve şirketleri hissedilebilir bir şekilde daha ileri taşımak amacıyla geliştirilmiştir. Böylelikle yeni Mercedes-Benz Actros; Multimedia Cockpit, dış aynaların yerine geçen MirrorCam, Active Drive Assist ile kısmı otomatikleştirilmiş sürüşler gibi yenilikler veya beşinci nesil Active Brake Assist ve bir kez daha iyileştirilen dönüş yardımcısı gibi emniyet sistemleri sayesinde özellikle emniyet, verimlilik ve konfor konularında uygun cevapları veriyor.

ITotY gazetecileri, öngörülü Tempomat Predictive Powertrain Control'un (PPC) virajlı uzun güzergahlardaki geliştirilmiş fonksiyonları ve ayrıca yeni Actros'ta geleneksel kombine göstergenin yerini alan tamamen dijital Multimedia Cockpit'ten övgüyle bahsetti.

Uluslararası jürinin başkanı Gianenrico Griffini jüri oylamasını özetledi: “Mercedes-Benz, yeni Actros'un lansmanı ile gelecekteki otomatikleştirilmiş sürüşün yolunu açan son derece modern bir kamyon sundu.”

Prestijli ödül, Lyon'da gerçekleştirilen uluslararası Road & Urban Transport Solutions (Solutrans) ticari araç fuarında Mercedes-Benz Kamyon Bölümü Geliştirme Müdürü Prof. Dr. Uwe Baake'ye takdim edildi. Ödül töreninde şöyle dedi: “Truck of the Year jürisinin bu ödül ile son yıllarda ve aylarda gösterdiğimiz çabayı ödüllendirdiği için çok mutlu ve gururluyuz. Şirket ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. Bu, elimizden geleni yapmaya devam etmemiz ve kamyonlarımızın geliştirilmesinde özellikle söz konusu elektromobilite, otomatikleştirilmiş sürüşler ve sektörün dijitalleştirilmesi gibi geleceğin konuları olduğunda en yüksek standartları karşılamamız için bizi teşvik edecektir.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.