VİDEO - Modern kentleşmeden örnekler!

VİDEO - Modern kentleşmeden örnekler!
Diyarbakır kent merkezindeki ilçe belediyeleri kış koşullarını dikkate almadan kaldırım ve yol çalışmalarına devam ediyor. Yağışlar nedeniyle kazılan bölgelerde çalışmalar devam etmediği için hem araçlar hem de yayalar büyük sıkıntı yaşıyor.

Serhat Özdemir / Özel Haber

TİGRİS HABER - Seçim yaklaştığı için kış koşullarını dikkate almayan Kent merkezindeki İlçe belediyeleri, kaldırım ve yollarda çalışmalar başlattı. Kayapınar’ın Peyas mahallesinde iki ay önce başlatılan kaldırım ve yol çalışmaları bir türlü bitirilemedi. Yağışların da gelmesiyle birlikte kazılan bölgelerde çamur deryaları oluştu. Böyle olunca da hem yayalar hem de araçlar geçişlerde büyük sıkıntı yaşamaya başladı. Yolların bozukluğundan şikâyet eden sürücüler, araçlarında sürekli hasarlar meydana geldiğini ifade ettiler.

peyas-kayapinar-1.jpeg

'Bir yeri yapıyorlar diğeri bozuluyor'

Bölgedeki okullara servis şoförlüğü yapan Tuncay Demir, yolların bozuk olması nedeniyle aracının zarar gördüğünü, bu durumdan şikâyetçi olduklarını söyledi. Demir, trafik akışının yoğun olduğu bu bölgede sürekli yaşanan sıkıntıların yayaları da etkilediğini ifade ederek şunları söyledi;

peyas-kayapinar-4.jpeg

"Bir buçuk aydır kaldırım ve yol çalışmaları var. Birini yaparken diğerini bozuyorlar. Yollar şuanda bozuk. Araçlar büyük zarar görüyor. Ekonomik olarak da zorlanmaya başladık. Sürekli araçlarımızı tamir ettirmek zorunda kalıyoruz. Bu da bir maliyet, başladıkları işleri bitirsinler, seçim yatırımı gibi düşünmesinler.”

kayapinar-peyas-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum