VİDEO - Muhtar Çakmak’tan Mahalledeki çocuklara bayram sürprizi!

VİDEO - Muhtar Çakmak’tan Mahalledeki çocuklara bayram sürprizi!
Seçildiği gün mahalledeki uyuşturucu madde bağımlılarıyla mücadele başlatan Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesine bağlı Cami Kebir Mahallesi Muhtarı Orhan Çakmak, bu kez de mahalledeki çocukların gönlünü fethetti.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Merkez Sur İlçesi Cami Kebir Mahalle Muhtarı Orhan Çakmak, iki bayramdır çocuklara harçlık dağıtarak, gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Bu Kurban Bayramı'nda da çocukların sevgisine ve mutluluğuna ortak olmak isteyen Muhtar Çakmak, çocuklara bayram harçlığı dağıtma geleneğini sürdürdü.

mht1.jpg

31 Mart Yerel seçimlerde Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesine bağlı Cami Kebir Mahalle Muhtarı Orhan Çakmak, mahalledeki çocuklara bayram öncesi sürpriz yaptı.

mht2.jpg

Kendi imkanları ve bazı hayırsever vatandaşların destekleri ile mahallede yaşayan ayrım yapmadan tüm çocuklara bayram harçlığı ve ikramlarda bulundu. Bayram harçlığını ve ikramları alan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

mht3.jpg

Muhtar Orhan Çakmak, Çocuklar sevinsin diye geçen Ramazan Bayramı’nın ardından bu bayram da bu etkinliği yaptığını ifade ederek, ”Cami Kebir Mahalle Muhtarlığına seçildikten sonra her eve malzeme dağıtıyoruz. Sonra da bayramlarını kutluyoruz. Bu bizim geleneklerimizden biridir. Geçmiş yıllarda büyüklerimiz çocuklara harçlık veriyordu. Biz de bu geleneği canlandırmak istedik. Ayrıca imkanı olmayan çocuklarımız da var.

mht4.jpgOnları da unutmadık. Bu programı, hem kendi imkanlarımızla hem de bazı arkadaşlarımızın destekleriyle yaptık. Cami Kebir Mahallesi’ndeki tüm çocuklara hem bayram harçlıklarını ve hem de ikramlarda bulunduk” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum