VİDEO - Okul onaran personele takdir

VİDEO - Okul onaran personele takdir
Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir köy okulunun tadilatını üstlendi. İnfaz kurumu personeli, Cücük köyü ilkokulunun boyasını, temizliğini bir haftada tamamlayıp, eğitim-öğretime hazır hale getirdi.

TİGRİS HABER - Uzun zamandan beri eğitim ve öğretime kapalı olan Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesine bağlı Cücük İlkokulu binası Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu personeli tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen özverili çalışmalar neticesinde kullanıma hazır hale getirildi. Ceza infaz kurumu personelinin bu çalışmaları Adalet Bakanı tarafından takdirle karşılandı. Bakanın talimatları doğrultusunda projede emeği geçenlere ödül verildi.

okul-onarim-tigris.jpg

Personelin ödüllendirilmesi için düzenlenen törende, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Cumhuriyet Başsavcı vekili İsa Özer, ceza infaz kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcıları Mehmet Ergin, Mustafa Küçük, Erhan Eroğlu, Salim Özkaya, kurum yöneticileri ve çalışanları hazır bulundu. Projede görev alan personele bakanın tebrikleri iletildi, plaket verildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.