VİDEO - Seçim varsa, kaldırım hamlesi başlar!

VİDEO - Seçim varsa, kaldırım hamlesi başlar!
Belediyelerin yanıltmayan, değişmez çalışmalarından biri seçim yaklaşırken başlattığı kaldırım hamlesidir. Sök-yap, yap-sök’ formülüne tabi kaldırım hamlesine bir seçim öncesi yine tanıklık ediyoruz.

Serhat Özdemir/ Özel Haber

TİGRİS HABER - Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Diyarbakır’da kaldırım çalışmaları başladı. Diyarbakır merkez ilçelerinde bazı bölgelerde ihtiyaç olmasına rağmen, kaldırım çalışmalarının yapılmadığı gözlenirken, bazı bölgelerde, özellikle de yeni yerleşim alanlarında yoğun bir kaldırım çalışması var. Ofisin göbeğinde, yaz ayı olmasına rağmen kaldırım taşlarından sular fışkırıyor, ilgilenen yok. Bu durumda vatandaşın tepkisine neden oluyor.

kaldirim-secim-3.jpegÖzellikle Kaya pınar ilçesi sınırlarında son dönemlerde hummalı bir kaldırım çalışması gözleniyor. Bağların ise, sadece yeni yerleşim bölgesi Bağcılarda asfalt ve kaldırım çalışmaları yapılırken, eski yerleşim alanları ise, sanki depremden kalmış gibi.

kaldirim-secim-4.jpegKaldırım çalışmaları her zaman olduğu gibi eleştirilere neden oluyor. Özellikle seçime yakın zamanlarda kaldırım çalışmalarına hız verilmesini vatandaş, yandaşlara, müteahhitlere para kazandırma çalışması olarak yorumluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum