VİDEO - Surlarda ölümüne yürüyüş!

 Özel Haber
Bunun adına ölümüne yürüyüş denebilir. Diyarbakır sur burçlarında zaman zaman yürüyen gençleri görmek mümkün. Aşağıda insanlar yüreği ağzında izlerken, hiçbir uyarıyı dikkate almayan bazı gençler ısrarla yürüyor.

TİGRİS HABER - Surları gezdiğimizde resim çektirenlere bazen de selfi yapanlara sık sık rastlıyoruz. Bu tarihi mekânlarda çoğumuz hatıra olarak bir fotoğrafımızın olmasını istiyoruz. Bazen gençler kendi hayatlarını hiçe sayarak burçlar üzerinde yürüyorlar ya da aşağı düşme riskinin olduğu yerlerde selfi çekiyorlar.

Karşılaşacakları risk bilinmesine ve uyarı tabelaları olmasına rağmen bazı gençler tehlikeyi umursamıyor. Burçların üzerinde tehlikeli yerlere çıkmakta hatta bazıları burçlar üzerinde yürümektedirler. En küçük denge kaybında surlardan aşağı düşme durumunda karşılaşacağı ölüm riskine rağmen, uyarıları dikkate almadan yürüyorlar.

img-20231215-151055.jpgYaşamla ölüm arasında çok ince bir çizginin üzerinde yürümeyi bazıları sıradan gibi görüyor, ölümle dalga geçmeyi bir oyun sanıyorlar.

En küçük bir denge kaybında hayatlarına mal olacağını bilmelerine ve çevreden de uyarılmalarına rağmen; ‘bana bir şey olmaz’ mantığıyla karşılaşacağı ölüm ya da sakat kalmayı umursamadan video da görüldüğü gibi böyle yürüyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.