VİDEO - Tanrıkulu, Elazığ’daki bilboardlar için konuştu

VİDEO - Tanrıkulu, Elazığ’daki bilboardlar için konuştu
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, partisinin Elazığ’da yapacağı grup toplantısı öncesi, bilboardlara kendisine ait olmayan sözlerin kullanılmış olmasına tepki gösterdi.

TİGRİS HABER - CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, partisinin Elazığ’da yapacağı grup toplantısı öncesi, bilboardlara kendisine ait olmayan sözlerin kullanılmış olmasına tepki gösterirken, “Kim kimler bu afişleri hazırladı, bilboardları kim kiraladı, bunları ortaya çıkarıp yargı önünde hesap soracağım” dedi.

Tanrıkulu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Grup toplantımız var Elazığ'da. Genel Başkanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, Parti Meclisi Üyelerimiz Elazığ'da olacaklar. Elazığ'ın sorunları üzerinde yoğunlaşacaklar. Elazığ'dan Türkiye'ye mesaj verecekler. Demekki bunlar birçok insanı rahatsız etmiş ki, Elazığ'da bir dezanformasyon çalışması olmuş. Bizlerle ilgili afişler paylaşmışlar billboardlara. Billboardlara afiş açmak kolay değil, izin almak lazım, ne söylendiğinin bilinmesi lazım.”

Bilboardları kim kiraladı?

Açıklamasında, ‘Benimle ilgili olarak hiçbir zaman söylemediğim yazılı ve görsel medyada hiçbir ortamda paylaşmadığım sözler, ben söylemişim gibi paylaşılmış ve billboardlara yazılmış’ diyen Sezgin Tanrıkulu, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Şimdi ben buradan soruyorum, soracağım da yarın Meclise soru önergesi vereceğim ve bunun hesabını da Yargı önünde de soracağım: Kim bu afişleri hazırladı? Kim bu billboardları kiraladı? Parasını kim verdi ve benimle ilgili olarak ve bizimle ilgili olarak bu yanlış kara propagandaya ve hedef göstermeye kim izin verdi? Bunların tümünün hesabını soracağım. Billboardlardaki sözler bana ait değildir. Bunun bilinmesini isterim. Ben 2017 yılında sivil ölümlerle ilgili sözler söyledim onlar Meclisin kayıtlarında var, onun dışındaki sözler bana ait değildir.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.