VİDEO - Yenişehir ilçesinde park kavgası!

VİDEO - Yenişehir ilçesinde park kavgası!
 Özel Haber
Yenişehir ilçesine bağlı ofis semtinde bulunan ve yaklaşık 10 yıl önce yıkılan binanın arazisi boş kalınca mahalleli otopark olarak kullandı.

TİGRİS HABER - Yenişehir ilçesine bağlı ofis semtinde bulunan ve yaklaşık 10 yıl önce yıkılan binanın arazisi boş kalınca mahalleli otopark olarak kullandı. Ancak mahalleli otopark yüzünden tartışmaların yaşandığını bu yüzden de belediyenin arazi etrafına kaldırım taşı döşeyerek sorunu çözmesini talep etti.

yenisehir-park-3.jpegDiyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı ofis semtindeki Kurt İsmail paşa 2’nci sokakta 10 yıl önce yıkılan binanın arazisi mahallelinin otoparkı haline geldi. Mahalleli otopark için kendi aralarında tartıştıkları için belediyeye dilekçe verdi, arazinin etrafının kapatılmasını istedi.

yenisehir-park-2.jpeg

Yurttaşlar,’’Yenişehir Belediyesi’nde sanki 10 tane taş yokmuş gibi yanıtsız bırakıldıklarını ve bu yüzden de hem sokakta ki taksicilerle hem de kendi aralarında tartışmalar yaşadıklarını ifade ederek duruma bir an önce müdahale edilmesini istedi. Yurttaşlar, Yenişehir Belediyesi’nin sokakta bulunan boş arazinin etrafını kaldırım taşlarıyla kapatılmasını bu sayede kimsenin park edemeyerek sorunun yaşanmayacağını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.