VİDEO - Yükseliş Sezonu’nda hedef; Barcelona gibi olmak

VİDEO - Yükseliş Sezonu’nda hedef; Barcelona gibi olmak
TFF 2. Lig Kırmızı Grubun iddialı takımlarından olan Amedspor'un yeni sezon hazırlıklarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan başkan Aziz Elaldı, "Amedspor sesini dünyaya duyuracağız. Dünyanın yeni Barcelona'sı geliyor" dedi.

Mahsum Kara/Serhat Özdemir

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grubun iddialı takımlarından olan Amedspor'un Kulüplü Başkanı Aziz Elaldı ve Yönetim Kurulu Üyeleri “Yükseliş Sezonu” adını verdiği yeni sezon kapsamında yapılan faaliyetlerle ilgili kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yeni sezon çalışmaların ilişkin basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Amedspor'un büyüklüğünü her yerde hissediyoruz

Yoğun katılımdan dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, "Sesimiz olan, sorunlarımızı dile getiren ve kendimizi ifade ettiğimiz bir alan olduğu için basına çok teşekkür ediyoruz. Biz bu takımı aldığımız zaman Türkiye’de Amedspor'un önemini herkes biliyordu, bizde biliyoruz. Dünya ve Türkiye noktasında Amedspor'un büyüklüğünü her yerde hissediyoruz. Üç büyüklerden sonra taraftar kitlesi ve camia olarak en büyük Amedspor'dur. Amedspor bir değer, duruş ve yaşam biçimidir. Bu takımın futbol ve sportif başarısı için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

20 yeni transfer

Yeni sezon için yapılan transfer değişikliklerinden söz eden Elaldı, "10 gün içinde yeni bir takım kurduk ve kamp sürecine başladık, 20 topçu aldık. Türkiye Süper liglerinin en iyi topçularını topladık. Karakterli bir takım kurduk. Başarı hikâyesini Amedspor'da yaşayacağız. Biz kesinlikle gerginlikten fayda çıkaracak bir yönetim değiliz. Sporun barış ve kardeşlik ruhundan yola çıkarak hareket edeceğiz" dedi

Dünyanın yeni Barcelona'sı geliyor

Federasyon ile bürokrasi anlamında çok iyi temaslar kurduklarını dile getiren Elaldı, "Bütün sorunlara çözüm odaklı bakıyoruz. Sorunlara kurumsal olarak yaklaşıyoruz. Amedspor sesini dünyaya duyuracağız. Dünyanın yeni Barcelona'sı geliyor. Bu ligden çıktıktan sonra sportif alanlarımızı daha da geliştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Zorlu bir transfer sürecinden geçtik

Çok zorlu bir transfer döneminde geçtiklerini belirten Teknik Direktör Serdar Bozkurt, "Biz Amedspor camiasının çok büyük olduğunu biliyoruz. Çok zorlu bir transfer dönemi geçirdik, çok zorlandık. Bu ligin önemli oyuncularını aldık. Karma ve iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Uyum sorunu yaşanacaktır, ama kısa sürede sahada aşacağımıza inanıyorum. Önce şehrin ve yönetimin şampiyonluğu hak etmesi gerekmektedir. Üzerimizdeki yükün farkındayız ama nasıl baş edeceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hep beraber olmamız gerekiyor. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ligin en büyük camiası tartışmasız Amedspor'dur" diye kaydetti.

DİSKİ yaptığı yanlışın farkında

Son günlerde Amedspor'un DİSK ile yaşadığı soruna değinen Aziz Elaldı, "DİSKİ ile yaşadığımız sorunu görüştük, ilerleme sağladık, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta sorunu çözeceğiz. DİSKİ yaptığı yanlışın farkına vardı" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.