VİDEO - Zerzevan konağında Mamedova rüzgârı esti

VİDEO - Zerzevan konağında Mamedova rüzgârı esti
Pandeminin getirdiği kapanmanın ardından Diyarbakır tekrar eski eğlenceli günlerine dönmeye başladı. Son zamanlarda birçok ünlü sanatçıyı ağırlayan Diyarbakır, son olarak dünyaca ünlü sanatçı Tara Mamedova’ya ev sahipliği yaptı.

Mümin Ağcakaya - Özel 

TİGRİS HABER - Sur ilçesindeki Zerzevan Konağında konser veren ünlü sanatçı Tara Mamedova, “Anne ve babamın göç tarihinden sonra gelmek, onların topraklarında bulunmak benim için büyük bir şans” dedi ve konser öncesi Tigris Habere konuştu.

Mamedova şunları söyledi;

“Diyarbakır’ı çok seviyorum, birkaç kez geldim, dolaştım. Amed benim için özel bir yerdir. Konser için sürekli geliyorum. Taşından toprağına kadar benim için önemli ve değerlidir. Sohbetleri ve paylaşımları bile benim için eşsizdir. Anne ve babamın göç tarihinden sonra tekrar gelip onların topraklarında bulunmam benim için büyük bir şanstır ki, türkülerimi dile getiriyorum. Bu bana büyük bir heyecan veriyor.

Bugün Zerzevan Konağında konser vereceğim. Diyarbakır halkıyla birlikte olmaktan çok mutluyum. Onların gösterdiği ilgi ve değer bana güç veriyor. Umut ediyorum ki bugün onların bana verdiği güçle burada çok güzel bir konser vereceğim.”

Sanatçıyı dinlemeye gelen müzikseverler müziğe doydu. Müziğin ritmine dayanamayan izleyiciler, kendini sahneye attı, müzik eşliğinde halay çekti, dans etti, doyasıya eğlendi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.