VP Diyarbakır İl Başkanı Tanhan: Diyarbakır sadaka istemiyor iş istiyor

VP Diyarbakır İl Başkanı Tanhan: Diyarbakır sadaka istemiyor iş istiyor
Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan: “Diyarbakır sadaka istemiyor, iş istiyor, hakkını istiyor. Diyarbakır’da üç beş kişinin zenginleştiği geri kalan halkın fakirlik ve çaresizlikle boğuştuğu dönem geride kalmıştır" dedi.

TİGRİS HABER - Vatan Partisi Genel Merkezi, Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Ferdi Tanhan’ı Diyarbakır İl Başkanı olarak atadı. Diyarbakır’daki ilk ziyaretini HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan annelere yapan Tanhan, ardından Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanlığında parti yönetimiyle buluşan Tanhan burada da çeşitli mesajlar verdi.

“Diyarbakır sadaka istemiyor, iş istiyor, hakkını istiyor”

Diyarbakır’ın iş ve aşa ihtiyacın olduğunu belirten Tanhan: “ “Ben aslen Siirtliyim ama sapına kadar Diyarbakırlıyım. Diyarbakır’ın kahvelerinde, sokaklarında, tenhalarında, köylerinde ve merkezlerinde milletimizin derdine derman olacağız. Gençlerimizi uyuşturucu ve mafya bataklığından kurtaracağız. Derdi olan, derman arayan, çaresiz kalan Vatan Partisi Diyarbakır İl Teşkilatına gelecek. Diyarbakır üretmek istiyor, başı dik yaşamak istiyor. Diyarbakır köylüsü maraba olmak değil efendi olmak istiyor. Diyarbakır köylüsünü milletin efendisi yapacağız. Diyarbakır genci geleceğe umutla bakmak istiyor. Diyarbakır anası evlatlarının mutluluğunu istiyor. Diyarbakır üretirse Türkiye üretir. Diyarbakır’da ele güne muhtaç kimse kalmazsa Türkiye’nin gururu artar. Diyarbakır mutluysa, huzurluysa, güvendeyse Türkiye güvendedir. Diyarbakır yangın yeriyse, umutsuzluk varsa Diyarbakır’da, Türkiye çaresiz kalır. O yüzden biz Diyarbakır’da tarihi bir görev yapacağız. Sadece Diyarbakır için değil tüm Türkiye için. Diyarbakır’a bu zamana kadar herkes sözler verdi, onların sözlerine sadık olmadıkları ortada. Sözümüz söz, sapına kadar Diyarbakır’a bağlıyız, Türkiye’ye bağlıyız. Lafla değil eylemle göstereceğiz. Köylüye ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz elektrik lazım, işçiye fabrika lazım, üretim merkezi lazım, Diyarbakır’a alt yapı lazım, yol lazım. Karacadağ arazisini taştan temizlemek, bu kadim kenti turizmin merkezi yapmak lazım. Gençlerimize nitelikli eğitim, Diyarbakırımıza kalifiye işgücü lazım. Diyarbakır sadaka istemiyor, iş istiyor, hakkını istiyor. Diyarbakır’da üç beş kişinin zenginleştiği geri kalan halkın fakirlik ve çaresizlikle boğuştuğu dönem geride kalmıştır. Vatan Partisi geliyor” şeklinde konuştu.

“Suriye ve İran ile ticaret kapılarını açacağız”

İlçe ve köy ziyaretleriyle bütün Diyarbakır’a Vatan Partisi’nin çözümlerini taşıyacaklarını söyleyen Tanhan, Diyarbakır’ın çarşılarına şenlik, köylerine üretim, annelerine evlatlarını teröristlerin elinden kurtarma sözü verdi. Yaraları saracağız, Diyarbakır’ı şarkın yıldızı yapacağız diyen Tanhan, Çin’den ve Rusya’dan Diyarbakır’a yatırım getireceğini, Suriye ve İran ile ticaretin kapılarını açacaklarını vurguladı.

Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan’ın konuşmasının ardından belirlenen yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. İşte Vatan Partisi Diyarbakır İl Yöneticileri:

İl Başkanı: Ferdi Tanhan

İl Sekreteri: Ünal Erdoğan

YK üyesi: Gıyasettin Kırboğa

YK üyesi: Deniz Kahraman

YK üyesi: Mehmet Sevim

YK üyesi: Kerem Duran

YK üyesi: İsmail Dinç (Haber Merkezi)

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.