WhatsApp'a Dev Bir Yenilik Geliyor: Numarayı Rehbere Kaydetmeden Arama Yapabileceksiniz!

WhatsApp'a Dev Bir Yenilik Geliyor: Numarayı Rehbere Kaydetmeden Arama Yapabileceksiniz!
WhatsApp, kullanıcıların rehberlerinde bulunmayan numaraları rehbere kaydetmek zorunda kalmadan doğrudan uygulama içinden arama yapmalarını sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

TİGRİS HABER - Bu özellik, özellikle kısa süreli görüşmeler için numarayı rehbere kaydetmek istemeyen kullanıcılar için oldukça pratik bir çözüm sunuyor. Artık WhatsApp kullanıcıları, rehbere kaydetmeden direkt olarak uygulama içinden numarayı tuşlayarak arama yapabilecekler. Bu özellik özellikle uluslararası aramalar yapan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Uygulama içinden yapılan bu aramalar, normal bir sesli arama gibi gerçekleşecek ve WhatsApp'ın sağladığı end-to-end şifreleme güvenliği ile desteklenecek. Bu da kullanıcıların iletişimlerinin güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Bununla birlikte, WhatsApp'ın geliştirdiği bir diğer özellik de dikkat çekiyor: "Gizli Grup". Android için WhatsApp'ın 2.24.9.20 beta sürümünde görülen bu özellik, topluluklardaki grupları gizlemeyi amaçlıyor. "Gizli Grup" özelliği, sadece davet edilen üyelerin gruba katılmasına ve topluluk yöneticilerinin grup üyeliğini kontrol etmesine imkan tanıyacak.

Henüz beta aşamasında olan bu özelliklerin ne zaman genel kullanıma sunulacağına dair kesin bir tarih belirlenmemiş olsa da, WhatsApp kullanıcılarının gelecekteki güncellemelerde bu özelliklerle karşılaşmaları muhtemel.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.