X değişiyor: Retweetlere yapılan yorumları göremeyeceksiniz

X değişiyor: Retweetlere yapılan yorumları göremeyeceksiniz
Twitter, alıntılanan gönderilerde diğer kullanıcıların yazdıklarını gizlemeyi planlıyor

TİGRİS HABER - Twitter'ı satın alıp X olarak değiştirdiği günden beri durmak bilmeyen Elon Musk, yeni geliştirmeler getirmeye devam ediyor. Eski adıyla Twitter, artık kullanıcıların gönderilerin altında bulunan ve Retweet olarak bilinen "alıntılar" butonunu kaldırıyor. Bu değişiklikle birlikte, kullanıcılar artık alıntılanan gönderilerde diğer kullanıcıların yazdıklarını göremeyecekler.

Twitter, bu değişikliği, kullanıcıların alıntılanan gönderilerde diğer kullanıcıların yazdıklarını daha kolay bulmasını sağlamak için yaptığını söyledi.

Bugün, web sürümünde alıntılar bölümünün bulunmadığı gözlemlendi. Ayrıca, mobil cihazlar tarafından da yakın bir zamanda bu özelliğin görülemeyeceği bildirildi.

AMA ALINTI YAPANLARIN NE YAZDIĞINI MERAK EDİYORUZ!

X platformu yine de kullanıcıların alıntı yapanların ne yazdığını öğrenme hakkını koruyor ve kullanıcılar, artık alıntı gönderilerini görmek istediklerinde "Gönderi etkileşimlerini görüntüle" seçeneğine tıklamak zorunda kalacaklar.

Bu değişiklik, kullanıcıların alıntılanan gönderilerde diğer kullanıcıların yazdıklarını görmeyi daha zorlaştıracağı için, bazı kullanıcılar tarafından olumsuz karşılanabilir. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.