Xbox Series S 1 TB: Daha fazla depolama, daha şık bir tasarım

Xbox Series S 1 TB: Daha fazla depolama, daha şık bir tasarım
Microsoft, Xbox Series S'nin yeni 1 TB depolama alanına sahip versiyonunu piyasaya sürdü. Siyah renkli tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkat çeken yeni konsol, fiyat-performans oranı yüksek bir seçenek.

Microsoft, şimdiye kadarki en küçük tasarıma sahip oyun konsolu Xbox Series S'nin yeni bir varyantını piyasaya sürdü. Yeni konsol, 1 TB depolama alanı ve siyah renkli tasarımıyla öne çıkıyor.

Xbox Series S'nin en çok eleştirilen unsurlarından biri, 512 GB'lik depolama alanıydı. Son dönemde çıkış yapan oyunların 100 GB ve üzeri boyutlarda olduğunu düşünürsek, bu miktarın yeterli olmadığı aşikardı. 1 TB depolama alanına sahip yeni konsol, bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Yeni Xbox Series S'nin siyah renkli tasarımı da oldukça şık görünüyor. Diğer versiyonlarına göre daha mat bir görünüme sahip olan konsol, daha premium bir his veriyor.

Yurtiçinde 18.999 TL'den satışa sunulan yeni Xbox Series S, fiyatına rağmen yeni nesil oyunları FHD çözünürlükte 60 FPS oynatabilecek bir donanıma sahip. Konsolun teknik özellikleri şöyle:

İşlemci: 8 çekirdekli Zen 2 – 3.6 GHz (7nm)
Ekran Kartı: 4 TFLOP, AMD RDNA 2
Bellek: 10 GB GDDR6
Depolama: 1 TB NVMe SSD
Performans: FHD 60 FPS veya 120 FPS
Yeni Xbox Series S, uygun fiyatıyla ve performansıyla fiyat-performans oranı yüksek bir oyun konsolu arayanlar için ideal bir seçenek.

Sonuç olarak, yeni Xbox Series S, daha fazla depolama alanı ve siyah renkli tasarımıyla, mevcut versiyonuna göre daha iyi bir seçenek. Fiyatı da uygun olduğu için fiyat-performans oranı yüksek bir oyun konsolu arayanlar için ideal bir seçenek.

Görüşleriniz?

Yeni Xbox Series S hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.