Xiaomi Güncellemesi Krizi: Telefonları Bozan Son Güncelleme!

Xiaomi Güncellemesi Krizi: Telefonları Bozan Son Güncelleme!
Xiaomi'nin en son paylaştığı MIUI güncellemesinin, kullanıcıların akıllı telefonlarını etkileyerek bozduğu belirlendi. Bu durum üzerine şirket, acil bir şekilde güncellemenin dağıtımını durdurdu.

TİGRİS HABER - Xiaomi'nin en son paylaştığı MIUI güncellemesinin, kullanıcıların akıllı telefonlarını etkileyerek bozduğu belirlendi. Bu durum üzerine şirket, acil bir şekilde güncellemenin dağıtımını durdurdu.

Ekim ayının sonunda Xiaomi, MIUI arayüzüne alternatif olarak geliştirdiği HyperOS yazılımını tanıttı. Şirket, yeni akıllı telefonlarında artık HyperOS yazılımını kullanmaya başladı. Ancak, eski modeller için zaman zaman MIUI güncellemesi yayınlamaya devam ediyor.

Ancak, son paylaşılan güncelleme beklenmedik sorunlara yol açtı. MIUI kullanan birçok kullanıcı, güncellemenin telefonlarını kullanılamaz hale getirdiğini bildirdi.

Bu şikayetlerin ardından Xiaomi, güncellemenin dağıtımını geçici olarak durdurdu. Yapılan kontroller sonucunda, güncellemenin bazı telefonları yeniden başlatma döngüsüne soktuğu tespit edildi.

Şirket yetkilileri, sorunun kaynağının HyperOS çalıştıran cihazlar için tasarlanan bir uygulamanın yanlışlıkla MIUI telefonlara gönderilmesi olduğunu belirtti. Etkilenen kullanıcılar, en yakın destek kanalından yardım almaları konusunda tavsiye ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.