Yağmur bahane çalışmak şahane

Yağmur bahane çalışmak şahane
Antalya'da etkili olan yağmur burada kamp yapan takımlara zor anlar yaşatıyor. Diyarbakırspor A.Ş'nin dünkü idmanında çarpıcı kareler yaşandı. Teknik patron Akbaş,"Değil yağmur hiç bir şey şevkimizi kıramaz" diyerek espri yaptı.

SABAH FARKLI, AKŞAM FARKLI

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş'nin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı  takımların kamp için seçtiği Antalya'da yurdun diğer bölgelerini kıskandıran bir iklim var. Deyim yerindeyse sabah etkili olan güneş; baharı ve yazı, öğleden sonra bastıran yağmur ise sonbahar ve kışı andırıyor. Takımların yağmur altında çalışması ortaya çarpıcı görüntüler çıkarıyor. Bu görüntüleri yaşayan takımlardan biri de Diyarbakırspor A.Ş oldu.

'BU ŞARTLARA ALIŞMALIYIZ'

Bardaktan boşalırcasına yağan yağmurda çalışan Yeşil-Kırmızılı takım,  zaman zaman zorlansa da bundan şikayetçi olmadı. Teknik patron Hıdır Akbaş,"Bu bizim işimiz. Şartlar ne olursa olsun çalışmak zorundayız. Yarın ligde bundan daha kötü şartlarla karşılaşabiliriz" derken, "Değil yağmur hiç bir şey şevkimizi kıramaz" demeyi de ihmal etmedi.

Diyarbakırspor A.Ş'nin hazırlık maçları programı ve tarihlerin ise bugün netlik kazanacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.