Yapıcıoğlu, oyunu İstanbul'da kullandı

Yapıcıoğlu, oyunu İstanbul'da kullandı
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için İstanbul’da oyunu kullanan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu; “Sonuç ne olursa olsun sandıktan çıkan herkesin kabulü olmalı, herkes bu sonucu kabullenmeli” dedi.

TİGRİS HABER - HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu İstanbul'da kullandı.

Oy kullanma işlemi için Başakşehir-Kayaşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu'na gelen Yapıcıoğlu, 1250 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kaldığını hatırlatan Yapıcıoğlu, "Bugünde Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tur gerçekleştiriliyor, bu ilk defa oluyor. Bu sistemde zaten ikinci seçim, geçen seçimlerde yani 2018'de ilk turda tamamlanmıştı. Hayırlı olsun; dilerim kazasız, belasız, kavgasız, gürültüsüz bir şekilde seçimler sonuçlanır.” dedi.

Yapıcıoğlu şunları söyledi;

“Milletimizin iradesi en sağlıklı şekilde tam anlamıyla sandığa yansır ve inşallah sandığa yansıyan irade neyse olduğu gibi oradan çıkar. Sonuç ne olursa olsun sandıktan çıkan herkesin kabulü olmalı, herkes bu sonucu kabullenmeli. Ben öyle inanıyorum ki milletimiz engin sağduyusu ile memleketimiz ve milletimiz için en hayırlı olanı takdir edecektir. Rabbim de en hayırlı olanı bizlere ulaştırsın." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.