Yarım bırakılan yolun yapımına başlandı

Yarım bırakılan yolun yapımına başlandı
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Dokuz Çeltik mezrasında 5 mahalleye giden yol'un yapımı yarım bırakılmıştı. Tartışmalara konu olan yolda çalışmalar başladı.

Serhat Özdemir / Özel Haber

TİGRİS HABER - Tigris haber olarak, 8 Eylül günü haberini yaptığımız ve kent merkezine yakın bir noktada olan Dokuz Çeltik mezrasına bağlı kırsal Dolunay Mahallesinden geçen ve 5 köye ulaşımı sağlayan yol mahallenin girişine kadar yapılarak, yarım bırakıldı. Yıllardır yol ve alt yapı sorunu yaşayan mahalleli, kış aylarında çocukların okula gitmekte güçlük çektiğini ve servis araçlarının yol nedeniyle Mahalleye girmediğini belirtti. Alt yapı eksikliğinin olduğu bölgede araçların sürekli kaza yaptığı ve korumasız olan kanallara düştüğü öğrenildi.

'Yarım bırakılan yol tamamlanıyor'

Kış aylarında sorun yaşayan ve mahallelinin tepkisine neden olan 5 Mahallenin yolu yarım bırakıldığı yerden yeniden yapılmaya başlandı. Belediye ekipleri, yarım kalan yolda asfalt çalışması başlatınca mahalle sakinlerin de yüzü gülmeye başladı. Mahalle sakinleri, kış başlamadan yol için başlatılan çalışmalardan dolayı belediyeye teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum