Yaşlı kadını darp eden tutuklandı

Yaşlı kadını darp eden tutuklandı
Batman’da bahçesine taş atan çocukları uyarmasının ardından çocukların ailelerinin taşlı ve sopalı saldırısına uğrayan 74 yaşındaki Vesile Çiftçi’yi, darp eden zanlı Ahmet G. Tutuklandı.

TİGRİS HABER - Batman’da önceki gün bahçesinde uyuduğu sırada bahçesine taş atan çocukları uyardığı için yakınlarının saldırısına uğrayan Çiftçi, olayına karıştığı belirlenen ve gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güvenlik kamera görüntülerinden Çiftçiyi sopayla darp edip kafasın tekmeyle vuran zanlı Ahmet G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Batman’da önceki gün bahçede uyuyan kadının bahçesine taş atan çocukları uyarmasının ardından çocukların yakınlarının saldırısına uğramış, olayın büyümesi üzerine çocukların aileleri bahçe kapısını tekmeleyerek açıp ellerinde taş ve sopalarla kendisine saldırmış, olayda yaşlı kadının yanı sıra 2 torunu da yaralanmıştı. Olay, emniyet ekiplerinin müdahalesi ile yatıştırılmış olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alınmıştı. Olay, güvenlik kameralarınca kaydedilmişti.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.