Yazıcı ve AK Parti heyeti OSB'de

Yazıcı ve AK Parti heyeti OSB'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Diyarbakır milletvekili Mehmet Mehdi Eker'in de aralarında bulunduğu AK Partili heyet, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

TİGRİS HABER - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Diyarbakır milletvekili Mehmet Mehdi Eker'in de aralarında bulunduğu AK Partili heyet, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetimini ziyaret ederek, DİMER Mermer Fabrikası'nda da incelemede bulundu.

AK Parti Genel Merkezi'nin "2023'e Doğu Şehir Buluşmaları" programı kapsamında Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, AK Paürti Diyarbakır Milletvekilleri, Mehmet Mehdi eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat, İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, eski milletvekili Abdurrahman Kurt ve Mine Lök Beyaz ile bölgedeki bazı AK Parti Milletvekillerinden oluşan heyet, sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, İdare Binası'na geldi. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetimi tarafından karşılanan AK Partili heyet, toplantı salonunda, basına kapalı bir görüşme yaptı.

osb-tigris.jpeg

Görüşme sonrasında OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, ziyaret anısına AK Partili Hayati Yazıcı'ya ve Diyarbakır Milletvekili Sayın Mehmet Mehdi Eker'e OSB'ye katkılarından dolayı birer plaket verdi. AK Parti heyeti ve OSB yönetimi, daha sonra DİMER Mermer Fabrikası'na geçti. Burada; Yıldız Türk ve Felat Gökdemir tarafından karşılanan AK Partililer önce fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. AK Partililer, daha sonra fabrika işçileriyle birlikte karavana yemeği yiyerek, sohbet etti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.