Yeni Diyarbakır spor'a prim dopingi

Yeni Diyarbakır spor'a prim dopingi
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve son 3 maçında 7 puan alarak 3. sıraya kadar yükselen Yeni Diyarbakırspor da, Belediye Vanspor maçı öncesinde primlerin ödenmesi moralleri artırdı.

Futbolculara Anadolu Üsküdar ve Kocaelispor galibiyetleri nedeniyle almayı hak ettikleri 2 prim ödendi. Başkan Feyzi İlhanlı’nın primleri ödemesi, Pazar günü oynanacak Belediye Vanspor maçı öncesinde moralleri en üst seviyeye çıkardı. Daha önce diğer primler ile birinci ve ikinci transfer taksitlerini ödeyen yönetimin, Kasım ayının ilk haftasında ise transfer taksitlerinden kalan alacakları ödeyeceği bildirildi. Maç başı alacaklarının ise Kasım ayı sonunda ödenmesi planlanıyor.
Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, kulübün tüm giderlerini tek başına karşılayan Başkan İlhanlı’nın primleri ödeyerek takıma büyük moral aşıladığını belirterek, "Başkanımızın primleri ödemesi zaten yüksek olan moralleri daha da artırdı. Kulübün tüm ihtiyaçlarını kimseden destek ve yardım almadan karşılayan başkanımıza, Belediye Vanspor maçını kazanarak jest yapacağız. Hepimiz bu konuda inançlıyız” dedi.

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.