Yeni Diyarbakırspor moral depoladı

Yeni Diyarbakırspor moral depoladı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü İstanbul’da oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesinde düzenlenen ızgara partisi ile stres atıp moral depoladı.

DİYARBAKIR - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü İstanbul’da oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesinde düzenlenen ızgara partisi ile stres atıp moral depoladı.


Pazar günü lig ikincisi Tuzlaspor’la haftanın en önemli maçlarından birine çıkacak olan Yeni Diyarbakırspor’da futbolcular ve teknik heyet ızgara partisinde bir araya geldi. Beraber Cuma namazını kılan yeşil-kırmızılılar, daha sonra Elazığ yolu üzerindeki doğal alanda düzenlenen ızgara partisine katıldı. Mini piknik şeklinde geçen organizasyonda stres atan ve moral depolayan futbolcular ile teknik heyet, daha sonra çevrede bir süre gezintiye çıktı. Başkan Feyzi İlhanlı’nın kardeşi İkram İlhanlı’nın organize ettiği ızgara partisinde bir hayli neşeli oldukları gözlenen yeşil-kırmızılılar, Tuzlaspor’u deplasmanda yenerek Diyarbakır’a 3 puanla döneceklerini dile getirdi.

Altunsoy galibiyet için umutlu

Tuzlaspor’u hafta boyunca iyi analiz ettiklerini belirten teknik direktör Namık Altunsoy, “Tuzlaspor’un iyi kadrosu var ve ligde 6 maçtır kazanıyorlar. Zor maç olacağı bilinciyle hazırlandık. Hedefimiz 3 puanla dönmektir. Diyarbakırspor olarak iç saha ve deplasman ayırmadan her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu maça da aynı anlayışla çıkacağız. Arada bir böyle sosyal etkinlikleri yapmak lazım. Izgara partisi ve bu gezi iyi geldi. Takımda güzel bir hava var. Tuzlaspor maçını kazanırsak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağlarız. Bu umutla İstanbul’a gidiyoruz” dedi.

Cumartesi günü öğle saatlerinde İstanbul’a gidecek olan Diyarbakırspor, Tuzla ilçesindeki Ramada Otel’de kampa girecek.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.