Yeni Diyarbakırspor teknik direktörü ALTUNSOY'dan futbolculara uyarı

Yeni Diyarbakırspor teknik direktörü ALTUNSOY'dan futbolculara uyarı
Spor Toto 3. Lig'de Kırıkhanspor’u 2-1 yenerek bir hafta içinde oynadığı 3 maçta 7 puan çıkaran Yeni Diyarbakırspor’da, bu maçın ikinci yarısında oynanan kötü futbol teknik heyeti tedirgin etti.

Kırıkhanspor karşılaşmasının ilk yarısında sezonun en iyi futbolunu oynamalarına rağmen, ikinci yarıda rehavete kapıldıklarını belirten Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, "Özellikle ikinci yarıdaki kötü oyundan dersler almamız gerekiyor. İlk 30 dakikada sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bu arada skoru da yakaladık. Ama ondan sonraki bölüm bizi tatmin etmedi. Buradan almamız gereken dersler var ve alacağız da. Bir haftada 3 maç oynamanın sıkıntıları var, ama buna sığınmamak lazım. Çünkü rakiplerimiz de 1 haftada 3 maç oynadı. Kırıkhanspor alt sıralara yakışmayan bir takım. İyi kadroları var. Bizi zorlayacaklarını biliyorduk ve öyle de oldu. Kaleci Serkan’ı ve kaleci antrenörümüzü kutluyorum. Serkan hem penaltı hem de önemli pozisyonlar kurtardı. Takım bir bütündür, bazen forvet bazen kaleci maçın kaderini belirler" dedi.

"ZOR BİR FİKSTÜR BAŞLIYOR"
Bu haftadan itibaren zorlu maçlar serisine başlayacaklarını vurgulayan Altunsoy, "Tuzlaspor karşısına 3 puan için çıkacağız. Skorun verdiği avantajı bazen beceremiyoruz. Geriye yaslanarak rakibin üzerimize gelmesine fırsat vermemiz bize yakışmadı. Özellikle son 20 dakikada zorlandık. Bundan sonra iş zorlaşıyor. Zorlu bir fikstür başlıyor. İlk yarının son 4 haftasında şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizle oynayacağız. Bu maçlara iyi odaklanmamız lazım. Bu süreci başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Eksiklerimizi de görerek daha iyi hazırlanacağız. Her zaman rahat maç kazanamayız, böyle maçlar olacak. Önemli olan sonunu iyi getirmektir. Tuzlaspor bu ligin favorilerindendir. Ama biz Diyarbakırspor’uz ve kimseden çekinmeyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.