Yeni İtfaiyeci-Zabıta Alımı! İkamet Şartı Yok

Yeni  İtfaiyeci-Zabıta Alımı! İkamet Şartı Yok
Kamuya KPSS 55 ve 70 puanlarla farklı sınıflarda itfaiye eri alımları ile zabıta memuru alımları başladı. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamuya 30 zabıta memuru alımı ile 50 itfaiye eri alımı yapılacak. Gebze Belediyesi için zabıta alımları 8 ve 9. derece kadrolara olacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 10. derece itfaiye eri alımı yapılacak. İşte itfaiyeci ve zabıta alımları tüm detayları.

30 zabıta memuru alımı şartları nelerdir?

Zabıta alımları için adayların lisans veya önlisans mezunu olmasu gerekiyor. Boy şartı olarak erkeklerde 167 cm, kadınlarda 160 cm, 30 yaşını doldurmamış olmak, en az B ehliyet ve KPSS 50 puan şartları var.

0 kadro için Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi lisans, 20 kadro için de Mahalli İdareler veya Yerel Yönetimler Önlisans mezunu olmak gerekiyor.

50 itfaiye eri alımı şartları nelerdir?

İtfaiye eri alımları için adayların İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik veya İtfaiyecilik ve Sivil Savunma bölümlerinden önlisans mezunu olması gerekiyor. Ayrıca en az C ehliyet ve KPSS 55 puan şartı var. Başvurularda adayların erkeklerde 167 cm, kadınlarda 160 cm'den kısa olmaması, 30 yaşını doldurmamış olması şartları var.

Kamu memur alımı süreci nasıl işler?

Zabıta alımı başvuruları 27 Ekim’e kadar “Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Eğitim Parkı’nın yer aldığı; Arap Çeşme Mahallesi 1051/1 Sokak No:18 Gebze/KOCAELİ” yapılacaktır. İtfaiye eri alımı başvuruları da 27 Ekim’e kadar "Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi Kepez/ANTALYA adresindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı içerisinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı" adresine olacak. her iki il için de başvurular şahsen yapılacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.