Yenilgiyi unuttular

Yenilgiyi unuttular
Büyükşehir Belediyespor 8,Diyarbakırspor A.Ş ise 5 maçtır yenilmiyor. Diyarbakırspor A.Ş'de yeni transfer Mert takıma katıldı.

Çıkış serisi yakaladılar

Diyarbakır'ın profesyonel futbol liglerindeki takımları yenilgiyi unuttu. 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, son 8 maçta yenilmezken bu sürede 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan topladı. Büyükşehir, son yenilgisini 4 Kasım 2013'te deplasmanda Altınordu'ya 2-1 yenilerek aldı.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'taki Diyarbakırspor A.Ş ise son 5 maçta  yenilgi yüzü görmedi. Son olarak 24 Kasım 2013'te deplasmanda Tuzlaspor'a 2-1 yenilen Yeşil-Kırmızılı takım, son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan topladı.

Mert forma giymeye hazır

Bu arada yarın kendi sahasında Şekerspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakırspor A.Ş'de Ankaragücü'nden transfer edilen Mert Pamukkaya takıma dahil oldu. Sezon sonuna kadar kiralanan genç forvetin Ankaragücü'nde kadroya giremediği dönemlerde A2 Takımı'nda oynadığı,idman ve maç eksiği olmadığı kaydedildi.

Tanrıverdi :'sahada cevap vereceğiz'

Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi,Mert'in transferi sonrasında yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Tanrıverdi,"İyi niyetli eleştiriler baş üstüne. Ama kötü niyetli olanların amacı bizi yıpratmak. Sezon başında ve takım kötü giderken de böyle yapanlar vardı. Bunlara en güzel cevabı sahada vereceğiz. Bu takım şampiyonluk yoluna baş koydu. Engelleri tek tek aşarak hedefimize ulaşacağız." diye konuştu.

vedat-tanriverdiii.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.