Yenişehir Kaymakamından OSB’ye ziyaret

Yenişehir Kaymakamından OSB’ye ziyaret
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci, Diyarbakır’da yaklaşık 8 bin kişinin istihdam edildiği Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmeler ve yapılan çalışmalar hakkında Beşikci’ye bilgi veren Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mustafa Fidan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

OSB Başkanı Mustafa Fidan ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan fabrikaları ziyaret eden Başkan Beşikci işletme sahiplerine şehrin kalkınması ve gelişmesine sağladıkları  istihdamdan dolayı teşekkür ederek, tedarik ve üretim süreci hakkında yetkililerle istişarelerde bulundu.

Üretimin merkezi haline geldi

Bölgenin gelişmesi ve kalkınması için OSB'lerin büyük önem taşıdığını belirten Beşikci, , Diyarbakır’ın Sanayi ve yatırımlarıyla sanayi şehri olma yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Organize Sanayi Bölgemiz sadece ilimiz değil bölgemiz için artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiş durumdadır. Organize Bölgemizde üreten, istihdam sağlayan, aş ve iş sağlayarak ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına katkı koyan bütün sanayicilerimizi kutluyorum.  Yenişehir Belediyesi olarak sanayicimizin üretimine destek vermek için belediye hizmetlerimizde birinci önceliğimiz Diyarbakır’ımızda üretilen ürünler olmaya devam edecektir.Ayrıca istihdam kurslarıyla gelecek dönemde ara eleman yetiştirilmesi adına  sanayicilerimizle ortak hareket edeceğiz"dedi.

Yapılan ziyaretlerin ardından Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mustafa Fidan, Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci’ye ziyaretlerinden dolayı tablo hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.