Yenişehir’de 11 bin öğrenciye tablet desteği

Yenişehir’de 11 bin öğrenciye tablet desteği
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, ilçede eğitim gören tüm 8 ve 11. Sınıflar ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yaklaşık 11 bin adet tablet ve aylık 5 GB internet kartı desteği sağlayacağı ‘’Online Eğitime Tam Destek’’ projenin lansmanını gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER - Online Eğitime Tam Destek Projesinin Lansman programı Cumhuriyet Fen Lisesi Konferans salonunda düzenlendi.

Öğrencilerin yapay zekâ teknolojilerini kullanarak eğitim hayatlarındaki eksiklikleri tamamlayabileceklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, dağıtımını yapacakları 11 bin adet tablet ve aylık 5 GB internet kartı ile de öğrencilerin hayal ettikleri mesleklere bir adım daha yaklaşacaklarını kaydetti.

Başkan Beşikci, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimiz; eğitimden sağlığa, çevreden sosyal yardımlara kadar birçok farklı alanda projeler hayata geçirmiştir. Bizler de Yenişehir Belediyesi olarak Yenişehir ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin çeşitli ihtiyaçlarına cevap veren 16 Başlıkta yeni bir hizmet modeli olan “YANIBAŞINIZDAYIZ!” Sosyal Hizmet Modelini hayata geçirdik. Bu kapsamda 12 Bin Hanemizin yararlandığı 3 Sosyal Market açtık. Öğrencilerimize, askerlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve özel gereksinimli bireylerimizin ihtiyaçlarını karşıladık. İlçemizde eğitim gören 11 bin öğrencimizin hayal ettikleri mesleklere kavuşabilmelerini sağlamak amacıyla da tablet ve internet kartı destekleri sağlayacağız. Tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımızın gününü de kutluyorum’’ ifadelerinde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum