Yerine kayyum atanan Mızraklı’dan Ramazan mesajı

Yerine kayyum atanan Mızraklı’dan Ramazan mesajı
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanıyken İçişleri Bakanlığı'nca görevden alınan Selçuk Mızraklı, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mızraklı, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının birlik ve dayanışmamıza vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kayseri 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan, görevden alınarak yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’nın kişisel sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıldı.

mizrakli-003.jpg

Rahmet ve bereket ayında nefsimizi termiye edelim

Mızraklı’nın Ramazan mesajı şöyle, “Ramazan ayı sadece yemek paylaşmak değildir. Acılarımızı, sevinçlerimizi, gönüllerimizi paylaşmaktır. Covid-19 virüsüyle mücadele ettiğimiz bu günlerde dayanışmamızı da artırarak bu hastalığın üstesinden geleceğimize olan inançla bu rahmet ve bereket ayında nefsimizi terbiye ederek, sabırla sınanarak, orucumuzu tutarken, aynı zamanda empati kurarak, birlik ve beraberlik ruhuyla tüm zorlukların üstesinden geleceğimizi bilerek tüm İslam alemine kutlu olmasını diliyorum.”

Terör soruşturması kapsamında tutuklanan ve İçişleri Bakanlığınca görevden alınan Diyarbakır'ın seçilmiş belediye başkanı Selçuk Mızraklı "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum