Yeşil liste adayı: Sanayicilerden aidat alınmayacak

Yeşil liste adayı: Sanayicilerden aidat alınmayacak
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nin 14 Mayıs’ta yapılacak seçimleri yaklaştıkça, adayların vaatleri de artıyor. Yeşil Liste’nin adayı Ali İhsan Özdoğan, seçilmesi durumunda sanayicilerden aidat alınmayacağı taahhüdünde bulundu.

Murat Özbilek

TİGRİS HABER - Diyarbakır OSB, 14 Mayıs’ta olağan genel kurulunu yapacak. 3 listenin yarışacağı seçime Yeşil Liste ile girecek olan Makine Mühendisi Ali İhsan Özdoğan, sanayicilere fayda sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Yeşil Liste’nin başarılı olması durumunda sanayicilerden aidat alınmayacağı vaadinde bulunan Özdoğan  “Böyle bir proje üzerinde yoğunlaşmamızın sebepleri var. Yeşil Liste olarak içinden geçmekte olduğumuz dönemin dayanışma ve birlikte güçlenme dönemi olduğuna inanıyoruz.  Pandemi döneminde başlayan ve etkileri hala devam eden tedarik zincirindeki kırılma ile dünyanın içinde bulunduğu konjonktür somut ve sonuç odaklı düşünmemizi gerektiriyor. Bu ve buna benzer sebeplerden ötürü mevcut sanayicilerimize katkı sunmak ve yeni yatırımcılarımız için ise motivasyon kaynağı olmak için bu projeyi tasarladık” dedi. Özdoğan, uygulamanın Türkiye’de ilk olacağını söyledi.

‘Enerjiyi kesintisiz hale getireceğiz’

Elektrik kesintilerinin sanayicileri mağdur ettiğine işaret eden Özdoğan, “Yapacağımız proje ile Türkiye genelinde bir kesinti olmadığı sürece, OSB’mizde elektrik kesintisi yaşanmayacaktır. Bunun için projemiz hazır” dedi. Ali İhsan Özdoğan, OSB’de en az 30 bin metrekarelik alanı yeşillendirecekleri sözünü de verdi.

Yeşil alan çalışması

Özdoğan, “Yeşil Liste olarak birde Yeşil Alan taahhüdümüz var. Bilindiği üzere OSB’mizde yeşil alan oldukça sınırlı. Yeşil Liste ile OSB’miz yeşile bürünecek. En az 30 bin metrekare alanı yeşillendireceğiz ve OSB’miz bu anlamda da nefes alacak. Bunun dışındaki diğer projelerimizi önümüzdeki günlerde sanayicilerimizle ve kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.