Yeşil Liste Silvan’da

Yeşil Liste Silvan’da
Yeşil Liste heyeti Silvan’a ziyarette bulundu. Kaya ve Yeşil Liste heyeti ilçede tekstil fabrikalarını, hazır beton işletmelerini, esnafları, Silvan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ve lisanslı depoculuk işletmesini ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri seçimlerinde adaylıklarını açıklayan listeler seçim yarışına katılırken, seçimlere sayılı günler kala destek arayışları da yoğunlaştı. Diyarbakır’ın Bismil ilçesi ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılaşan Yeşil Liste heyeti Silvan ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

kaya-tigris.jpg

DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve Yeşil Liste heyetinin ilk durağı Serhat lisanslı depoculuk işletmesi oldu. Yeşil Liste’nin ikinci durağı ise OZN Tekstil idi. İşletme sahibi Mübarek Akın tarafından karşılanan DTSO Başkanı Kaya ve Yeşil Liste heyeti, tekstil işletmelerinin yaşadıkları sorunları ve taleplerini dinledi.

Yeşil Liste heyeti, önce Hacı Ömeroğlu Tarım ve Mercimek fabrikasını, daha sonra Silvia Tekstil’i ziyaret etti. Heyet, ardından Silvan Çarşı merkezinde esnafları ziyaret etti. Silvan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı M.Eşref Işık’ı ziyaret eden Yeşil Liste heyeti, son olarak da ilçedeki Hazır Beton işletmelerini ziyaret etti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.