Yeşil Liste’den ‘şeffaflık’ sözü

Yeşil Liste’den ‘şeffaflık’ sözü
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nin seçimlerine Yeşil Liste’den girecek olan iş insanı Ali İhsan Özdoğan, “Hesap verebilen bir yönetim olacağız. Belirli aralıklarla yaptığımız faaliyetleri verilerle sanayicilerimizle paylaşacağız” dedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) 14 Mayıs’ta seçimlere gidecek. Seçimde üç liste yarışacak. Listelerden biri de Ali İhsan Özdoğan’ın başkanlığındaki Yeşil Liste. Ali İhsan Özdoğan, OSB’yi geliştirecek projelere öncelik verdiklerini söyledi. Seçilmeleri durumunda sanayicilerden aidat almayacaklarını belirten Özdoğan, “Sanayicilerimize ve kamuoyuna açıkladığımız tüm projelerimiz güçlü ve iddialıdır. Sanayicilerimizin teveccühü ile bu projeleri OSB’mize ve Diyarbakır’a kazandırmaya kararlıyız” dedi.

‘Şeffaf olacağız’

Şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirten Özdoğan, “Hesap verebilen bir yönetim olacağız. Belirli aralıklarla yaptığımız faaliyetleri verilerle sanayicilerimizle paylaşacağız” diye konuştu. “OSB’mizi kendi şirketimizmiş gibi yönetmeyeceğiz” diyen Özdoğan, şöyle devam etti: “Bir kurum profesyonel olarak nasıl yönetilmesi gerekiyorsa, öyle yöneteceğiz. Görünürlük kurallarımızı kesinlikle değiştireceğiz. Sosyal medya mecralarımızı fotoğraf sergisine dönüştürmeyeceğiz. Nitelikli görünürlük kurallarını esas alacağız. Sanayicilerimizin ve yeni yatırımcılarımızın işlerini asla bekletmeyeceğiz. Hızlı hareket edeceğiz.”

Ali İhsan Özdoğan kimdir?

Diyarbakır’da dünyaya gelen Özdoğan, Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu. 2005’ten beri Diyarbakır Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde, kalıp tasarımı ve modern makinelerle kalıp üretimi yapıyor. Bunun yanı sıra telekomünikasyon sektörüne hizmet üreten ikinci bir şirketin de sahibi. 2018’den beri OSB de Yönetim Kurulu Üyeliği, 2019’dan beri de Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütüyor. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.