Yeşil Yıldız Derneği'nden örnek davranış

Yeşil Yıldız Derneği'nden  örnek davranış
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Diyarbakır'daki öğrencilere yardımcı kaynak kitap dağıttı.

TİGRİS HABER - Merkezi Diyarbakır'da olan Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Diyarbakır'da ortaokul ve lise öğrencilerine tüm derslere yardımcı kaynak kitapların dağıtımı ile ilgili Deniz Feneri  Derneği işbirliğinde  organizasyon düzenledi.

Yeşil Yıldız Derneğine gönderilen 12.765  kitap için öğrenci ve aileler derneğe davet edilerek ya da evler ziyaret edilerek takdim edildi.

Bağımlılıkla mücadelede kitap okuma seferberliği

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek  Başkanı Yahya Öger, "Yeşil Yıldız Derneği  Diyarbakır'da dönem dönem ayni ve nakdi yardımlar yapma noktasında hayırseverlerle dar gelirli aileler arasında köprü görevini yapmaktadır. Deniz Feneri Derneği ile yaptığımız çalışmada Diyarbakır öğrencilerinin büyük bir kısmının kitaba ulaşmada sıkıntı yaşadıklarını müşahede ettik. Tüm derslere yardımcı kaynak kitapları talebimiz olumlu karşılandı. Ortaokul ve lise öğrencilerinin eğitimine katkı sunmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizin her türlü bağımlılığa karşılık eğitimin önemini bilmesi bizim en büyük umudumuzdur.  Bu güzel organizasyonda bize destek olan  Deniz Feneri Derneği, Diyanet-Sen, Ninova AVM, Saki Kalender Bey'e  ve Avinar Sanat Atölyesine  teşekkür ederiz.

Dezavantajlı ailelere ulaşmaya devam

İnanıyoruz ki Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği hem Diyarbakır hem de Türkiye'nin birçok ilinde gençlere ve dezavantajlı ailelere  ulaşmada daha büyük organizasyonlara imza atacaktır" şeklinde konuştu.  (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.