VİDEO - Yıldız Türk: Şirket grubumuz adına hizmet sırası bende

VİDEO - Yıldız Türk: Şirket grubumuz adına hizmet sırası bende
Taş, toprak ve madene dayalı imalat meslek grubundan Yeşil liste adına iki kadın adaydan biri olan Yıldız Türk, DİMER grup Başkan vekili.

TİGRİS HABER - "İş Kadını unvanını sevmiyor, ‘iş insanıyız, kadın-erkek fark etmez, sonuçta omuz omuza bir iş kolunu temsil ediyoruz.Cinsiyet ayırımı yapmadan iş insanı tabirini daha çok benimsiyorum” diyor Yıldız Türk.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meslek komitesine neden aday olduğu konusunda kamuoyunu bilgilendiren DİMER Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Türk, DİMER grupta kendisinden öncede sivil toplum çalışması yapan arkadaşlarının olduğunu, bunun grupları adına bir geleneğe dönüştüğüne vurgu yaparak şunları söyledi;

yildiz-turk-1.jpg

“Mermer sektörü Diyarbakır’da azımsanacak bir sektör değildir. DİMER Grup olarak mermer ve maden üretimi ile Türkiye’nin bilinen firmalarından biriyiz. Gerek ihracatta gerekse bölge ve ülkede istihdamına yaptığı katkılar yadsınamaz. Yirmi yılı aşkın bir süredir şirket grubumuzda başta yönetim kurulu Başkanımız Raif Bey olmak üzere, diğer arkadaşlarımız sivil toplum adına üzerlerine düşen görevleri yaptı, hala da yapmaya devam ediyor. Bende elimden geldiğince görevden kaçmadım, şimdi TSO bünyesinde kendi meslek grubumda üzerime düşenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Taş, toprak mermer ve maden sektörü temsilcileri ile sıkı bir iş birliğine girerek sektörümüzdeki sorunların çözümü için aktif çalışacağız. Ayrıntıya, kurumsallaşmaya İSO ve TSE standartlarına çok önem veriyorum. Bu alanda görülebilecek her türlü eksikliğin giderilmesi için var gücümle çalışacağım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.