Yine aynı kavşak yine bir kaza

Yine aynı kavşak yine bir kaza
Kazaların eksik olmadığı kavşak sürücülerin korkulu rüyası oldu.

Uyarıcı trafik ışığının ve uyarıcı levhaların da olduğu Yılmaz Güney caddesindeki kavşakta kazalar yaşanmaya devam ediyor. Bugün meydana gelen kazada iki kişi çeşitli yerlerinden hafif yaralandı

Geçtiğimiz haftalarda bir okul servisi ile özel bir aracın çarpıştığı kavşakta yeni bir kaza meydana geldi. Uyarı levhalarının ve trafik ışığının olduğu kavşakta aşırı hızdan dolayı kazalar yaşanmaya devam ediyor.

Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi, Yılmaz Güney caddesi ile 307.’inci sokağın kesiştiği kavşakta bugün meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Yılmaz Güney caddesinde Orhan Arbatan yönetiminde seyir halinde olan 21 GJ 289 plakalı özel araç ile 307.’inci sokaktan gelen Askeri Tekeş yönetimindeki 21 AE 256 plakalı özel araç Yılmaz Güney caddesindeki kavşakta çarpıştılar. Çarpışmanın etkisiyle ağır hasar alan araçların Şoförleri ise çeşitli yerlerinden hafif bir şekilde yaralandı. Olay yerindeki şoförlerin yardımına ilk olarak kaza yerinin yakınındaki vatandaşlar koşarken, daha sonra kaza mahalline intikal eden güvenlik güçleri ilk müdahalede bulundular. Daha sonra kazaya karışan ve çeşitli yerlerinden yaralanan Askeri Tekeş ve Orhan Arbatun adlı vatandaşlar ambulanslarla Selahattin Eyyübi Devlet hastanesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Kaza yerindeki araçlar ise vatandaşların yardımı ile yol ortasından kaldırıldı.

 

Ali Abbas YILMAZ

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.