Yol ver Ankara-İstanbul

Yol ver Ankara-İstanbul
Büyükşehir ve Diyarbakırspor A.Ş,kalan 9 haftada Ankara ve İstanbul takımlarıyla 7 maça çıkacak. Bu maçlardan alacakları sonuçlar,hedefe ulaşıp ulaşmayacaklarını tayin edecek.

Saffet AZBAY

BÜYÜKŞEHİR’İN 4 MAÇI VAR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un amacı ilk 5 arasına girerek önce Play-Off’a kalmak,ardından da 8 takım arasından sıyrılarak PTT 1.Lig’e çıkmak. Değişen statü nedeniyle 2.Lig’de Play-Off maçlarının çeyrek ve yarı final etapları bu yıl çift ayaklı yapılacak. Buna göre her takım bir maçı kendi sahasında olmak üzere rövanşlı maçlar oynanacak. Beyaz Grup’tan 4 ve Kırmızı Grup’tan da 8 takımın mücadele edeceği Play-Off’un finali tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak.Finali kazanan PTT 1.Lig’e çıkacak. Büyükşehir, kalan 9 maçta 4 kez kendi sahasında ve 5 kez de deplasmanda rakipleriyle karşılaşacak.

DİYAR’IN EN KRİTİK MAÇLARI

Diyarbakırspor’un adını ve misyonunu üstlenerek kente yeni bir heyecan getiren Diyarbakırspor A.Ş’nin hedefi ise 3.Lig 3.Grup’ta şampiyon olarak 2.Lig’e doğrudan çıkmak. Bu grupta 2,3,4 ve 5.olacak 4 takım Play-Off’a kalarak buradan da yine aynı grubun takımları arasında tek maçlı eleminasyon sistemi uygulanmak üzere 1 takım 2.Lig’e çıkacak. Play-Off’u aklından geçirmeyen Diyarbakırspor A.Ş,kalan 9 maçın 4’ünü kendi sahasında ve 5’ini de deplasmanda yapacak.

 

KALAN MAÇLAR

D.BAKIR B.ŞEHİR BELEDİYESPOR :

Bugsaşspor (D)

Altınordu

Kızılcahamam (D)

Pazarspor

Bayrampaşa(D)

Tepecikspor

Ofspor (D)

Alanyaspor

Bozüyükspor (D)

DİYARBAKIRSPOR A.Ş :

Kocaelispor

B.Vanspor (D)

Keçiörengücü

1930 Bafraspor (D)

Kırıkhanspor (D)

Tuzlaspor

Menemen Belediyespor (D)

İstanbulspor

Erzincan Refahiyespor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.