Yurttaşın internet sorununa çözüm yok!

Yurttaşın internet sorununa çözüm yok!
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaklaşık bir ay önce yapılan internet kablo hırsızlığı ihbarına, Türk Telekom’un resmi müracaat yapmamasından dolayı çözüm bulunamadı.

TİGRİS HABER - Olay, 21 Mart’ta Bağların 5 Nisan Mah. Girne Caddesi 854 Sokakta yeraltında bulunan Türk Telekom ait kablolar çalınması ile başladı. Yurttaşlar şikâyetlere rağmen bir çözüm bulamadı ve yaklaşık bir aydır internetsiz kaldı. Yurttaşlar, Türk Telekom yetkililerinin belediyenin burada kazıya izin vermediklerini dile getirdi.

“Türk Telekom resmi başvuru yapmamış”

Mahallede yaşayan yurttaşların ihbar hattımıza bilgiyi atmasından sonra, Bağlar belediyesi ve Türk Telekom yetkilileri ile iletişim kurmaya çalıştık.

internet-sorunu-1-001.jpg

Türk Telekom ile iletişime geçemedik ancak, Bağlar belediyesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, buradaki sorunun doğru olduğu, ancak Türk Telekom yetkililerinin kendilerine resmi başvuruda bulunmadıkları için kazıya izin vermediklerini dile getirdiler.

Yurttaştan gelen şikâyet şöyle;

“5 Nisan Mahallesi Girne Caddesi 854. Sokakta 21 Mart sabahı hırsızlar tarafından yer altında bulunan Türk Telekom ait kablolar çalındı. Yapılan ihbar ve şikayetlere rağmen gelen veya giden olmadı. Türk Telekom yetkilileri tarafından verilen bilgi belediyenin kazıya izin vermediği yönünde.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.