Zincir marketler temizlik ürünlerine zam yaptı!

Zincir marketler temizlik ürünlerine zam yaptı!
Diyarbakır’daki bazı zincir ve ulusal marketlerde koronavirüs bahanesiyle temizlik ürünlerine zam yaptı. Duruma tepki gösteren DESOB Başkanı Ebedinoğlu, “Halkı soymalarına izin vermeyeceğiz. İlgili kurumları göreve davet ediyorum” dedi.

Türkiye’de bir vatandaşta dün koronavirüs tanısı konuldu. Bu vakanın ardından bazı kentlerdeki zincir marketlerde yoğunluk yaşanıyor. Diyarbakır’daki vatandaşlar da tedbir amaçlı olarak temizlik ürünleri almak için marketlere akın etti. Ancak bazı zincir marketlerde temizlik ürünlerine fahiş zam yaptığı iddiası DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu’nu harekete geçirdi.

sur-esnaf-kamnapya1-001.jpg

Vatandaşları soymalarına izin vermeyeceğiz

İlgili oda başkanları ile toplantı yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, “Ülkemizde bir kişide koronavirüs çıkması ile vatandaşlarımız tedbir amaçlı olarak temizlik ürünlerine yöneldi. Ancak hiç hoş olmayan duyumlar alıyoruz. Bazı zincir marketlerde özellikle temizlik ürünlerine yüzde 20 ile 30 arasında zam yapıldığı bilgisi aldık. Halkı soymalarına kesinlikle izin vermeyeceğiz. İlgili kurumları tedbir almaya davet ediyorum. Bu iddiaların acilen araştırılması lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum