Adliye çalışanları turnuvada buluştu

Adliye çalışanları turnuvada buluştu
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı ile Adalet Komisyonu Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvasının ilk maçları yapıldı. Turnuvanın ikinci hafta başları ise hafta sonu yapılacak.

 

Özcan YILDIZ

 

Başsavcılık ile Adalet Komisyonunun düzenlediği birimler arası halı saha Futbol Turnuvası 21 Ocak Cumartesi günü start aldı. 24 takımın 4 grupta mücadele edeceği turnuva, 9 hafta sürecek. DSİ 10. Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Spor Tesislerinde turnuvanın başlama vuruşunu Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve Adalet Komisyonu Başkanı Eyup Mergen yapmış, maçı Vali Hüseyin Aksoy’da izlemişti. 

Kalıcı hale getirmek istiyoruz

Turnuvayı düzenleyen Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Demir gazetemize yaptığı açıklamada, “İlk hafta maçlarını oynadık. Turnuvada toplam 24 takım mücadele edecek. Her yıl farklı turnuvalara katılıyorduk. Bu yılda kendimiz böyle bir organizasyon yapmak istedik. Bayağı güzel olumlu tepki de aldık. Bu turnuvayı kalıcı hale getirmek istiyoruz. Şuana kadar tüm maçlar centilmenlik havası içinde geçiyor. Mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum. Ayrıca turnuvada bizlerden desteklerini esirgemeyen yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarda ise en çok gol atan takımlar Adaletspor ve Teknikspor olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.