Akşam Maçları Başvurusu

Akşam Maçları Başvurusu
Akşam Maçları Başvurusu

 

 

Diyarbekirspor, Eylül ayında kendi sahasında yapacağı maçların akşam oynanması için TFF’ye başvurdu. TFF de talebe olumlu yanıt verdi. Ameddspor maçlarını S.Tepe’de oynayacak.

 

Sıcak Hava İçin Tedbir

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, hava sıcaklığının yüksek olması beklenen Eylül ayında kendi sahasında oynayacağı maçlarda takımın ve taraftarların olumsuz etkilenmemesi için erken tedbir aldı. Ligin başlayacağı 3-4 Eylül’de Tarsus İdman Yurdu ile yapılacak ilk hafta ve 17-18 Eylül’de 12 Bingölspor’la oynanacak 3.hafta maçlarının akşam oynanması için Futbol Federasyonu’na başvuran Diyarbekirspor olumlu yanıt aldı. Buna göre Diyarbekirspor-Tarsus İdman Yurdu ve Diyarbekirspor-12 Bingölspor maçları Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.

 

Amedspor’un Maçları S.Tepe’de

Diyarbekirspor,yeni sezonda da maçlarını Atatürk Stadı’nda oynayacak. Amedspor ise Seyrantepe spor kompleksinde kendisine ait olan sahada maç oynamaya devam edeceğini bildirdi. Eylül ayına denk gelen Amedspor-Konya Anadolu Selçukspor ve Amedspor-İstanbulspor maçlarının Seyrantepe tesislerinde ışıklandırma sistemi olmadığı için 16.00 veya 16.30 saatlerinde başlaması bekleniyor.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.