Amedspor evde, Diyar deplasmanda

Amedspor evde, Diyar deplasmanda
2.Lig ve 3.Lig’de 2017-2018 sezonu ikinci yarısı 20 Ocak’ta başlayacak. Normal sezon 5 Mayıs’ta sona erecek.

17 Aralık’ta oynanan ilk yarı son hafta maçlarıyla ara verilen 2.Lig ve 3.Lig’deki 35 günlük özlem sona eriyor. İkinci yarı ilk hafta maçları 20 ve 21 Ocak tarihlerinde oynanacak. Normal sezon 5 Mayıs’ta tamamlanırken,daha sonra Play-Off maçları yapılacak.

2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı şampiyonluk ve Play-Off hedefinin uzağında tamamlayan Amedspor, ikinci yarının ilk haftasında 21 Ocak Pazar günü saat 13.00’da başlayacak maçta Seyrantepe Stadı’nda lig sonuncusu Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak. Sezonun ilk haftasında Mersin’de oynanan maçı Amedspor ,7-0 kazanmıştı.

3.Lig 2.Grup’ta ilk yarıyı liderin 1 puan gerisinde bitiren Diyarbekirspor, ikinci yarının ilk haftasında 20 Ocak Cumartesi günü İstanbul’da Anadolu Bağcılar’la karşılaşacak. Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Anadolu Bağcılar, ilk yarıyı 22 puanla 13.sırada tamamladı. Diyarbekirspor, ligin ilk haftasında karşılaştığı Anadolu Bağcılar’ı Diyarbakır’da 2-1 yenmişti.

Statüyü hatırlayalım

2.Lig’de Kırmızı ve Beyaz Grup şampiyonu 2 takım  TFF 1.Lig’e doğrudan yükselirken, gruplarda 2,3,4 ve 5.olacak takımlar Play-Off’a kalacak. Kırmızı ve Beyaz Grup’ta son 3 sırayı alacak takımlar 3.Lig’e düşmenin üzüntüsünü yaşayacak.

3.Lig’de 1,2 ve 3.grup’ta şampiyon olacak 3 takım 2.Lig’e doğrudan yükselecek, gruplarda 2,3,4 ve 5.olacak takımlar Play-Off oynayacak. Gruplarda son 3 sırayı alacak takımlar ise BAL’a düşecek.

Tigris Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.