Amedspor taraftarı şampiyonluk istiyor

Amedspor taraftarı şampiyonluk istiyor
Yıllardır şampiyonluk mücadelesi veren ancak sonuç alamayan Amedspor’un bu sezon için umudu yeşermeye başladı. Amedspor, futbolcuları ve yönetimi ile umudu yeşertirken, taraftarları da umudun filizlenip kök salması için büyük katkı sunuyor.

Naci Sapan

TİGRİS HABER - Yıllardır şampiyonluk mücadelesi veren ancak sonuç alamayan Amedspor’un bu sezon için umudu yeşermeye başladı. Amedspor, futbolcuları ve yönetimi ile umudu yeşertirken, taraftarları da umudun filizlenip kök salması için büyük katkı sunuyor.

Amedspor bugüne kadar 10 maçta hiç mağlubiyet yüzü görmedi. 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak namaglûp unvanını sürdüren Amedspor, 26 puanla liderlik koltuğunu da koruyor. Amedspor’un başarısı taraftarlar arasında büyük sevinç yaratırken, sosyal medya üzerinden verilen desteklerde büyük ilgi görüyor.

Yeni başkan ve yönetimi ile yepyeni bir kadro kurarak lige iddialı başlayan Amedspor, haftaları geride bırakırken, gerçekleştirdiği değişimin de karşılığını almaya başladı. Başta Diyarbakır olmak üzere, Güneydoğu illerinin büyük desteğini alan Amedspor, Batı illerinde de büyük taraftar kitlesini temsil ediyor.

3 büyük takımdan sonra en büyük taraftar kitlesine sahip olan Amedspor’un bu sezon şampiyon olmasını arzulayan taraftarları, takımlarını bir taraftan sahada desteklerken, diğer yandan sosyal medya üzerinden çektikleri videolarla ön plana çıkarıyor.

Şimdiden şampiyonluk türkülerini dillendiren taraftarlar, sayısı artırılan Amedstore mağazalarından alışverişler yaparak takımlarına maddi destek de sağlıyor. Taraftarların sosyal medyada çektikleri halay videolarının izlenmem rekoru kırması da Amedspor’a gösterilen ilginin ne kadar zirve yaptığını gösteriyor.

Başkan Aziz Elaldı’nın ve yönetiminin sakin ve futbol camiasına uygun davranışları, rakip takımlarla olan ilişkilerinin sıcaklığı, Amedspor’un şampiyonluk yarışına büyük katkı sağlıyor. Bu tempo ile, beklenmedik bir durum söz konusu olmadığı takdirde Amedspor’un şampiyonluk ipini göğüslememesi için herhangi bir neden yok.

Ben de şahsım ve Tigris haber adına Amedspor’un şampiyonluk yolundaki ilerleyişini destekliyor ve başarı diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum